Loading...
Keress rá a szolgáltatásra, amit szeretnél

Válaszd ki az elérhető időpontok közül azt, amelyik neked a legjobb

Foglald le az időpontot azonnal

Állítsd be az időt, a helyet és a szolgáltatást a kedved szerint

És már kész is vagy!

Nem is kell mást tenned, csak elmenni a lefoglalt időpontodra

LÉPJ BE ÉS FOGLALJ AZONNAL

 

Egy céllal indultunk el…

SEGÍTENI AZ ITTENI SZÉPSÉGIPART EGY INNOVATÍV ONLINE FOGLALÁSI RENDSZERREL!

 

2016 tavaszán kezdtük el felépíteni az IYASSU-t - egy online foglalási felületet és kereső oldalt a közép-kelet-európai wellness- és szépségipari szolgáltatásoknak.

 

Azt vettük észre, hogy az elmúlt években ez a két szektor elképesztően megnőtt és sokoldalúvá vált, és mi egy ehhez illően átfogó és korszerű weboldalt álmodtunk meg, ami egyszerre segíti a szépségiparban dolgozókat a növekedésben, és a vendégeket, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb és legkedvezőbb kezeléseket és szolgáltatásokat. Legyen az egy fodrász aki kizárólag organikus termékekkel dolgozik, egy kora reggeli jóga óra a közelben, vagy egy last minute foglalás a jól megérdemelt masszázsra egy fárasztó nap után.

 

Csapatunk folyamatosan tanulmányozza az itthoni szépség- és wellness szolgáltatások nyújtotta élményt, és ötletel minden partner szalonunkkal és szépségspecialistánkkal együtt. A két legfőbb tényezővel, a kényelemmel és személyreszabhatósággal a szemünk előtt - mind a partnereink és a felhasználóink felé egyaránt - kialakítottunk egy folyamatosan növekvő szolgáltatáskört és közösséget, amire nagyon büszkék vagyunk ma.

 

Reméljük Neked is sok jó élményt nyújt majd az IYASSU. Örömmel köszöntünk a közösségünkben!

 

Lépj velünk kapcsolatba

VENDÉGEK

Elakadtál valamiben? Szívesen segítünk Neked! Ha kérdésed van, vagy nehézségeid adódtak nézd meg a GYIK-et, és ha ott sem találod amit keresel, akkor vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal!

  • E-mailben: iyassu@iyassu.com
  • Telefonon: +36 1 720 7634 hétköznap 9-17 óra között

 

PARTNEREK

Ha szépségszalon, vagy esetleg fitness- vagy welness létesítmény tulajdonos vagy és szeretnéd, hogy oldalunkon megjelenjetek, a "Regisztráld a szalonod" címszóra kattintva ezt ingyen megteheted.

Ha pedig kozmetikus, fodrász, masszőr, edző vagy bármilyen szépséggel vagy egészsséggel kapcsolatos szakember vagy készíthetsz magadnak egy ingyenes profilt!

Segítségre van szükséged, vagy csak jobban meg akarsz ismerni minket? Esetleg megosztanád velünk tapasztalataidat az oldalunkkal kapcsolatban? Vedd fel a kapcsolatot velünk! Minden visszajelzést örömmel fogadunk és megbecsülünk!

  • Írj e-mailt: sales@iyassu.com
  • Vagy hívj fel minket: +36 1 720 7634

 

KARRIER

Elszánt, lelkes személy vagy és szeretnél csapatunk tagja lenni? Küldd el e-mailben az önéletrajzodat és hogy mivel tudnál hozzájárulni az IYASSU-hoz a jobs@iyassu.com-on. Mindig nyitottak vagyunk új emberek és ötletek felé!

 

HIRDETŐK

Szeretnéd, hogy hirdetésed eljusson az IYASSU közösség tagjaihoz? Írj az info@iyassu.com-ra és oszd meg velünk terveidet.

 

ÜZLETI PARTNEREK

Szeretnél üzleti partnerünk lenni? Ne habozz, mondd el nekünk terveidet, ötleteidet és hogy hogyan jöhetne létre a partnerség közöttünk. Írj nekünk a info@iyassu.com-ra!

 

SAJTÓ

Végül, de nem utolsó sorban, ha újságíró, vagy médiéában dolgozó személy vagy, és szeretnéd az IYASSU hírét eljuttatni nagyobb közönséghez, írj a info@iyassu-com-ra!