Loading...
Keress rá a szolgáltatásra, amit szeretnél

Válaszd ki az elérhető időpontok közül azt, amelyik neked a legjobb

Foglald le az időpontot azonnal

Állítsd be az időt, a helyet és a szolgáltatást a kedved szerint

És már kész is vagy!

Nem is kell mást tenned, csak elmenni a lefoglalt időpontodra

LÉPJ BE ÉS FOGLALJ AZONNAL

Foglalkozz azzal, amit igazán szeretsz

Egyszerű alkalmazás az online időpontfoglaláshoz a szépség- és wellness piacon
KEZDJ HOZZÁ

Költségek nélkül!

Nézd meg, hogyan működik

A hívások mindig félbeszakítják a munkád?

Az IYASSU online időpontfoglalási rendszerének segítségével meglévő és új vendégeid bárhol és bármikor böngészhetnek a szabad időpontok között, és anélkül foglalhatnak, hogy Neked az plusz elfoglaltságot jelentene
tudj meg többet >

A vendégedi 0-24 foglalhatnak online

 • Mobilon, tableten és számítógépen keresztül is

  Az IYASSU egy INGYENES online foglalási rendszer, mely segítségével a különböző szépségápolási és wellness szolgáltatásra lehet időpontot foglalni. Ehhez a felhasználók nem csak a www.iyassu.com weboldalt, de annak mobil verzióját is kényelmesen és akár okostelefonjukról is bármikor elérhetik. Akár új szolgáltatást keresnek, akár a kedvenc, jól bevált helyeikre szeretnének időpontot foglalni, az IYASSU ezt sokkal egyszerűbbé teszi!

  tudj meg többet >
 • A weboldalon és a Facebookon keresztül

  Tedd egyszerűbbé az időpontfogalást vendégeid számára! Helyezd el a foglalási widgetünket a weboldaladon, vagy Facebook oldaladon, hogy emlékeztetsd őket milyen egyszerű is ez az egész.

  tudj meg többet >
 • A saját IYASSU profilodon

  Miután elkészítetted a profilod, segítünk Neked tökéletesíteni, hogy minél több új vendéget szerezz! Egy jól megtervezett és felépített profil segít a forgalmad növelésében és a versenytársak lekörözésében.

  irány a weboldal >

ALAKÍTSD AZ ALKALMAZOTTAK IDŐBEOSZTÁSÁT EGYSZERŰEN

A felületeden könnyedén kezelheted az alkalmazottaid időbeosztását, szabadságukat és elérhetőségüket. Hozzárendelheted őket az általuk végzett szolgáltatásokhoz, kezelheted időbeosztásukat, és új időpontokat is hozzáadhatsz a naptárukhoz!
tudj meg többet >
 • elérhető

 • szabadságon

 • elérhető

KÉSZÍTSD EL ÜZLETED PROFILJÁT PERCEK ALATT!

 • Regisztrálj az IYASSU-n

  Használd online felületünket számítógépeden, vagy okostelefonodon, hogy elkészíthesd üzleted új profilját! Mindezt természetesen teljesen ingyen!

 • Használd az IYASSU-t az egész vállalkozásod összefoglaló felületeként

  Írd be vendégeid már lefoglalt időpontjait a naptárba! Az IYASSU rendszerén keresztül foglalt szolgáltatások automatikusan megjelennek ott, így mindent egy helyen tudsz kezelni!

 • Növeld a forgalmad az IYASSU widget használatával

  Helyezd el a foglalási widgeteinket a weboldaladon, a Facebook vagy más közösségi média oldaladon! Minél több helyen tudnak a vendégeid foglalni, annál többször fordul elő, hogy észre sem veszed, és a naptárad teljesen megtelik időpontokkal.

IYASSU az üzleteknek

Miután regisztráltad a vállalkozásod és létrehoztad profilod, hasznos tanácsokkal és eszközökkel látunk el, hogy segítsünk a profilod tökéletesítésében és a vendégköröd bővítésében!
REGISZTRÁLJ MOST